Regler

Genom att deltaga i tävlingen accepterar du dessa tävlingsvillkor.

Deltagande

Tävlingar på denna hemsida är endast öppna för svenska medborgare över 18 år. Tävlingen stänger inte för anmälan förrän sista matchen i tävlingen inletts.

För att delta i tävlingen krävs att man skapat ett konto och verifierat sin emailadress. Adressen måste vara verifierad senast när den första åttondelsfinalen startar, den 29 juni kl 18:00 svensk tid.

Genom att skapa ett konto godkänner man att vi skickar direktmarknadsföring till angiven emailadress. Detta sker först efter att emailadressen bekräftats, och godkännandet kan när som helst återkallas av användaren. Godkännande av direktmarknadsföring är inte ett krav för att deltaga i tävlingen, eller för att vinna priser.

Priser

Efter avslutad tävlingen kommer FSport AB att snarast möjligt verifiera vinnande deltagare, för att därefter kontakta dessa över email. För att kunna få sitt pris gäller följande regler:

  • Vinnare ansvarar själva för att begära ut sina priser, vilket de gör genom att svara på vinstmailet från FSport.
  • Vinnare har tre månader på sig att begära ut sina priser, räknat från dess att vinstmailet skickats från FSport. Därefter anses vinnarens rätt till priset förbrukat.
  • Fysiska priser skickas endast inom Sveriges gränser.
  • Priser skickas endast till svenska medborgare över 18 år.
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Rättning

Varje match rättas manuellt så snart som möjligt efter avslutad match. Före rättning görs en kontroll av oddsen för att säkerställa att rätt stängningsodds används. På tävlingskupongen angivna odds vid matchstart kan alltså komma att korrigeras inför rättning.

Som korrekt utfall i en match räknas resultat efter full tid exklusive förlängning och straffsparkar. Även matcher efter gruppspelet kan alltså sluta oavgjort.

Vi reserverar oss för eventuella fel i odds och rättning som kan komma att kräva ändringar.

Särskiljning

Om två eller flera deltagare slutar på samma poäng används högsta poängsumma i en enskild match som utslagsgivande faktor. Är även denna samma används näst högsta poängsumma, därefter tredje högsta, och så vidare.

Fusk och avstängningar

Det är inte tillåtet att deltaga med multipla konton.

FSport AB förbehåller sig rätten att diskvalificera en tävlande av vilken anledning som helst, utan att behöva uppge denna.